Abonează-te

duminică, 15 mai 2016

Red Hot Chili Peppers nu cântă astă seară!

Erika Goldring/Getty Images Entertainment

   Sâmbătă, Red Hot Chili Peppers au fost nevoiți să anuleze concertul de la KROQ Weenie Roast din Irvine, California. Cu puțin înainte de începerea concertului, Anthony Kiedis a acuzat dureri puternice de stomac. A fost preluat de o echipă de medici și transportat de urgeță la cel mai apropiat spital.

   Artiștii au ieșit pe scena de la Irvine Meadows Amphitheatre și au vorbit mulțimii. Smith, Flea și
chitaristul Josh Klinghoffer au spus “Trăim pentru rock și săpând adânc în inimile noastre trăim rock, dar din păcate o situație medicală cu care suntem nevoiți să ne confruntăm, ne împiedică să cânta în seara astă ” Flea a spus mulțimii: “Vom cânta pentru voi foarte curând, o vom face ca niște animale sălbatice ce suntem și ne pare foarte rău

                                             Fea annoucing Anthony was Taken to the hospital                                              
                                               Chili Peppers bail the 2016 KROQ Weenie Roast


   Red Hot Chili Peppers nu au comentat nimic despre următorul concert din data de 17 Mai  de la Burbank, California, la iHeart Radio Treater, de cel din May 23 de la Columbus, Ohio's Rock Range și May 29 din Napa, California la BottleRock, înainte de seria de festivaluri din vara aceasta, incluzând seria de concerte  Pinkpop, Roskilde, Reading and Leeds, Osheaga and Lollapalooza.

   Așteptăm cu nerăbdare noutăți despre starea de sănătate a lui Anthony Kiedis.

   Află mai multe detalii pe:http://www.rollingstone.com/music/news/red-hot-chili-peppers-cancel-gig-after-anthony-kiedis-hospitalized-20160515Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu